onsdag 2 januari 2013

Årets första

Så här några dagar in på det nya året kände jag att det var dags att skriva ett par rader här på bloggen, bara för att visa att jag överlevde årsskiftet och kom ut på andra sidan i gott skick. Ja, någorlunda gott skick i alla fall. Tröttheten jag känt hela hösten sitter i, jag blev otroligt stel av att tillbringa en natt på en madrass på golvet och det där sista kilot jag gick upp under julhelgen sitter i som berget.

Kanske skulle jag ha avlagt ett nyårslöfte om att undersöka alternativ för att bli MS-friskare, kanske skulle jag ha lovat att jag verkligen ska ta tag i det där med träningen igen för att slippa fler stelbenta morgnar, eller så skulle jag kanske lovat att 2013 ska bli året då jag verkligen tar tag i det här med vikten och slutar fuska när tillfälle erbjuds. Men jag lovade inget av det och inget annat heller.

Jag känner mig själv bra nog för att veta att jag inte kommer kunna, orka eller hinna göra allt det där som jag kanske skulle ha lovat och jag avlägger inte löften jag vet att jag inte kommer hålla. Så istället kliver jag in i 2013 med MS, träning och vikt i åtanke, precis som jag också vill umgås mer med min familj och vänner och förhoppningsvis även befinna mig på resande fot ett par gånger i år.

Förutom allt detta som är menat att göra gott för kropp och själ, har jag även några andra saker jag skulle vilja åstadkomma i år. En ny soffa står väldigt högt upp på listan, liksom nya köksstolar att ersätta mina nuvarande dödsfällor med. Annars är listan på materiella ting kort i år; kanske en TV, helst många nya böcker och gärna kläder och skor när andan faller på. Men jag lovar ingenting...

2 kommentarer:

  1. Apropå ny soffa... du har ju tidigare varit sugen på Mamis soffor och du kan ju alltid kolla med henne om hon vill bli av med dem. Hon har ju köpt en ny soffa till landet så jag tror inte att hon planerar att ta med sig de gamla när hon flyttar

    SvaraRadera
  2. Jag har ändrat mig, vill ha en sån soffa som syrran har istället

    SvaraRadera