onsdag 20 juni 2012

Du är dum, Firefox

Idag uppdaterade jag äntligen mitt Firefox efter att ha försökt undvika detta under en längre tid. Anledningen är att i de nyare versionerna sparas inte webbadresser i en rullgardinsmeny i adressfältet och jag gillar att ha mina snabblänkar. Dessutom funkar det inte att bokmarkera favoritsidor vilket jag också tyckt varit otroligt dumt. Men så idag kom meddelandet om en ny tillgänglig version.

Optimist som jag är tänkte jag att kanske skulle den här nya versionen lösa problemen som funnits ett tag nu, men så var inte fallet och nu är jag inte nöjd. Det är helt ologiskt och utan förklaring varför adressfältet inte fungerar som det ska, det borde väl ändå vara en av de enklaste saker att få rätt, eller? Dessutom finns det ingen lösning på problemet inser jag efter en stunds letande.

Firefox är med andra ord dumt, riktigt jäkla dumt! Jag har annars alltid gillat just den här webbläsaren men nu börjar den mest bara irritera mig. Jag är dock inte helt beredd på att övergå till Chrome och Explorer vägrar jag gå tillbaka till för där kan vi snacka miserabel upplevelse om något. Så varför, kära människor som utvecklar Firefox, kan ni inte lösa det här jävla problemet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar