tisdag 19 juni 2012

Stark och svag

När jag började träna för et tag sedan (vilket jag nu inte gjort på ett tag på grund av ett värkande knä) kände jag hur jag blev en aning bättre i min MS, bland annat blev balansen bättre och jag kände mig även lite starkare. Dock märkte jag idag att vänsterarmen fortfarande lämnar mycket att önska när det kommer till styrka för efter en kort tur till affären darrar mina armar fortfarande.

Jag skulle inte ha mycket men eftersom jag köpte en påse med kattsand så blev det tungt och jag fick bära påsen med båda armarna när jag gick hem. Väl uppe för trappan och in genom min ytterdörr ställde jag ner påsen och sedan kunde jag inte lyfta armarna utan att de darrade okontrollerbart. Jag minns inte att jag varit så här jäkla svag förut, jag var fortfarande rätt stark trots min sjukdom.

Nu ska jag förhoppningsvis våga mig på att börja träna igen inom kort, knät känns bättre och bättre sedan ett par veckor även om det högg till et par gånger idag när jag gjorde dumma rörelser. Men har jag tur ska eländet ändå hålla och jag får väl börja lugnt med en kvart eller en halvtimma innan jag går på mina vanliga 45-minuterspass. Jag håller tummarna för att det ska gå vägen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar