fredag 1 juni 2012

Zombieapokalypsen är här!

Efter den senaste tidens kannibal-rapporteringar får man väl inse att de levande döda håller på att ta över världen, och inte de där glittrande, unga-för-evigt vampyrerna jag hört att de har i en viss tonårsfilm. Nej, här snackar vi uppståndna från de döda och med en ruttnande odör kring sig. Bara den här veckan har jag hört talas om inte mindre än tre fall av kannibalism vilket ju helt klart bara är en front för zombism.

Först var det mannen här i Sverige som skar av sin frus läppar och åt upp dem efter att han anklagat henne för att vara otrogen. Dagen därpå läste jag om en naken man i Florida, USA som attackerade en annan man och började äta upp hans ansikte, och nu senaste var det en student i Maryland, USA som erkände att han dödat och ätit upp sin rumskamrat. I alla fall mannen i Miami är ju helt klart en zombie.

4 kommentarer:

  1. Beställ denna! Har den själv och den är jättebra att ha till hands om det här skulle flippa ut helt. ;)

    http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=1400049628

    SvaraRadera
  2. Absolut en bok alla borde investera i. Jag gjorde det på direkten, bara för att vara på den säkra sidan.

    SvaraRadera
  3. Kanon! Funderar själv på att byta ut den fasta trappan inne i huset till en stege som jag fort kan dra upp om dom tar sig in ;) Ett av dom bästa tipsen! :)

    SvaraRadera
  4. Nörd som jag har så har jag rollspelat zombies (play by post) och där hade några av karaktärerna faktiskt raserat trapporna i sitt hyreshus så den tipset kände jag redan till. Väldigt bra sådant också.

    SvaraRadera