onsdag 15 december 2010

Mitt i skönhetssömnen...

... ringde vad jag antar var en läkarsekreterare och sa något i stil med att jag varit inbokad på ett möte med en läkare i måndags, men att jag ville omboka besäket, och hon ifrågasatte anledningen till att jag ville ha besöket ombokat. För att han var fast i traffiken och aldrig dök upp, sa jag och kände hur jag började surna till. Då visar det sig att vad hon egentligen menade att fråga var varför jag bokat besöket från första början.

Så jag fick förklara att jag faktiskt fått en kallelse av dem, samt ett papper om att min läkare på vårdcentralen skickat en remiss till dem, att jag på inget sätt varit inblandad i den här processen. Jag hade ju till och med tänkt ringa dem och fråga om de skickat kallelsen till fel person men fick brevet med remiss-informationen innan dess. Fast information är väl en överdrift, jag blev i alla fall informerad om att remissen skickats.

Kontentan av samtalet blev i alla fall att allt det jag berättade för henne skulle vidarbefodras till läkaren, jag ska få en ny kallelse skickad till mig, min vanliga läkare är upptagen med sin utbildning (kan hon behöva, det stolpskottet!) och den här nya läkaren är tydligen mycket kunning när det gäller just MS. Tänk vad trevligt det vore om man kunde få en läkare som faktiskt vet skillnad på MS-symptom och en tjock mage.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar