söndag 27 mars 2011

Sommartider, hej hej

Då var det dags att ställa om alla klockor i hemmet och ställa in kroppen på att gå upp en timma tidigare än vanligt. Det är av denna anledning jag avskyr sommartid, min kropps biologiska klocka är definitivt inställd på vintertid året om. Men eftersom det verkar vara gängse mening att vi ska ha sommar- och vintertid, så får man väl bara anpassa sig och försöks se glad ut åt eländet.

Idag bär det iväg till Göteborg tillsammans med syrran, vi ska shoppa loss i Nordstan, en ny vårjacka och jogginskor står på inköpslistan, men det blir antagligen mer än det som slinker med i shoppingkassarna. Ett besök hos brorsan står även på schemat, och besök på en kinarestaurang för att inta förnödenheter. Så långt har vi kommit i planeringsarbetet, sedan får vi se vad för vilda och spontana saker vi kommer på.

Eftersom det numera är stränga order om att inte störa vår käre bror före klockan ett på helgerna, så kommer vi inte åka förrän om ett par timmar. Vad jag ska göra innan dess vet jag inte riktigt, mer än att försöka peta i mig lite frukost (det är så äckligt att äta på morgonen) och hänga upp tvätt så fort maskinen är färdig. Ja, livet är sannerligen spännande när man har alla dessa saker på gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar