onsdag 29 juni 2011

Så jävla tröttsamt

Vem fan sitter och googlar på bloggar där deras partinamn nämns? Det här är andra gången det händer, första gången var det någon gång strax efter valet och nu igen efter gårdagens inlägg. Jag menar, ärligt talat, om jag velat fördjupa mig i de här människornas hjärnspöken om att svenskarna är på väg att bli en minoritet i sitt eget land, så hade jag väl för fan fortsatt läsa deras paranoida propaganda, eh, partiprogram.

1 kommentar:

  1. Gulligt. Menar du på allvar att det inte är en rent matematisk formel som du även lär ut till barn på din förskola (plus och minus) som kommer att avgöra den demografiska sammansättningen i Sverige i framtiden? För sist jag kollade så ökade antalet ickesvenskar i en mycket högre takt än antalet etniska svenskar. En demografisk förändring som kommer göra att de etniska svenskarna blir en minoritet i Sverige i framtiden. Hur kan du mena att det är ett hjärnspöke? Tror du att vi inte har någon invandring eller att invandrare inte får fler barn än etniska svenskar?

    Jag kräver såklart inte något svar av dig, du är trots allt bara en bloggare med begränsad livserfarenhet och utan insikt i demografiska frågor.

    Och klart att man kan googla sitt partinamn- hur hittar man annars osakliga och dåligt informerade bloggar som angriper eller ljuger om ens parti?

    SvaraRadera