fredag 15 juli 2011

Veckan i punktform

  • Måndag eftermiddag kom min syster hem till mig och hjälpte mig möblera om i vardagsrummet. Hon är stark min syster, så hon skruvade ihop den nya bokhyllan i ett litet nafs och sedan klädde vi om sofforna med de nya överdragen jag köpte på Ikea förra veckan
  • Tisdag var jag helt slut så då var det bara att ta det lugnt och vila.
  • Onsdag åkte vi och badade i Grindhultsjön. Vattnet var varmt, gult men varmt. Det enda smolket i bägaren var att det låg en gubbe uppe på klipporna och glodde på oss medan han tafsade sig i skrevet. Efter en stund började han tugga på ett grässtrå och försökte väl se sexig ut. Det funkade inte så bra för honom, mest tyckte vi han var rätt äcklig så istället för att lägga oss att sola där åkte vi hem till syrran och la oss på en filt i hennes trädgård. Vi hann även med att grilla korv och äta glass innan vi åkte till Uddevalla för att hämta upp hennes svägerska vid tåget.
  • Torsdag var det dags för lite arbete. Mamma behövde hjälp med att olja in sitt altangolv, staketet runt trädgården och utemöblerna. Efter några timmars målande åkte vi till Pizzeria Italia i Vänersborg och käkade pizza. De har fått riktigt fint där efter renoveringen men pizzan var inte lika god som jag mindes den. Jag föredrar nog pizzan från min egen pizzeria nere på hörnet, bakad av min alldeles egna pizzabagare.
  • Fredag förmiddag, ja idag alltså, har jag donat här hemma. Sängen är ordentligt bäddad för första gången på ett par veckor, i vanliga fall sparkar jag bara av mig täcket också drar jag det över mig igen när jag ska sova. Men eftersom jag kommer på fint besök så var det bäst att bädda. Min kompis från Göteborg ska dyka upp här om ett par timmar och ikväll blir det utgång tillsammans med syrran och svågern eftersom det är Fallens Dagar här i stan den här helgen. Allt jag behöver göra nu är att ta en tur till Systemet för att handla på mig lite gott att dricka, och även bestämma vad fasiken jag ska ha på mig.
  • Lördag kommer det förhoppningsvis bli fint väder (yr.no, jag litar på dig nu!) så att kompisen, syrran och jag kan åka och bada. På kvällen blir det utgång igen, bland annat ska kompisen få se när de släpper på vattnet i slussarna, ett imponerande skådespel som jag hoppas hon kommer gilla nu när jag höjt det till skyarna.
  • Söndag blir en vilodag, kompisen åker hem någon gång på eftermiddagen och sedan lär jag vara helt slut i ett par dagar. Men det kommer det vara värt efter en så händelserik och bra vecka som jag kommer ha haft vi det laget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar