torsdag 27 augusti 2009

Nytt schema à la Anne

Det blev ett schema till slut. Fastnade med det i tisdags kväll efter kvällsplaneringen och blev sittande i några timmar. Nu har alla mina kollegor fått se det och godkänna det - tjoho för mig! - och om allt löser sig med schemaläggandet på den andra avdelningen, så kommer vi gå på det nya schemat redan på måndag. Annars antar jag att vi får vänta ytterligare en vecka innan mitt helt fantastiska schema kommer i bruk.

På måndag kväll är det i alla fall AT-möte vid halv sex, men eftersom jag sitter med i Skolutvecklingsgruppen och vi ska hålla i mötet denna månad, så ska jag vara där redan klockan fem - och på det nya schemat slutar jag inte förrän halv fem, så det blir en lång dag. På nuvarande schema skulle jag i så fall ha slutat redan klockan tolv vilket get mig tid att sova en timma eller två på eftermiddagen. Men man kan inte få allt.

Men det är på måndag som sagt, och det är en hel lång helg tills dess. Imorgon jobbar jag en av mina hutlöst långa dagar på sju och en halv timma (tänk på att jag jobbar 75% av en anledning!) och sedan tänker jag njuta av helgen som ligger framför mig. På det nya schemat finns det inga sådana vidrigt långa dagar, jag lyckades faktiskt få till det så att vi som jobbar 75% aldrig jobbar längre dagar än sex timmar, som det ska vara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar