lördag 7 juli 2012

Lite semesterplaner

Eftersom brorsan skulle med tåget tillbaka till Göteborg är jag nu hemma från dagens födelsedagsfirande men jag tror inte syrran och svågern är alltför ledsna för det, det var fortfarande ett tjugotal personer där när vi drog hos hemåt. På hemvägen blev jag även lovad av min bror att han skulle komma och hämta mig med motorcykeln någon dag och sedan tillbringa ett par dagar hos honom.

Det är inte ofta vi har en chans att umgås bara vi två efetrsom vi bor en bit ifrån varandra och han dessutom jobbar som en galning hela veckorna, även på helgerna. Men nu ska även han ha semesterså det är bäst att passa på. Förutom motorcykeltur och övernattning har vi även bestämt att vi ska gå ut och ta ett par drinkar och ha roligt. Det enda vi inte bestämt är NÄR.

Jag har även lovat en kompis att jag ska hälsa på hos henne i Göteborg så kanske när brorsan tröttnat på mig kan jag vara hemma ett par dagar och sedan sticka tillbaka ner igen. Att slå ihop de båda besöken går nog tyvärr inte eftersom mina stackars katter inte kan vara hemma ensamma så länge, även om jag skulle kunna övertala syrran att se till att de har mat och vatten i några extra dagar.

Men jag har fyra veckors semester så det är inte direkt så att jag har ont om tid. Det mesta jag skulle vilja göra den här sommaren kan nog passas in under de här veckorna. Har jag riktig tur så kommer även vädret vara medgörligt och jag kan åka och bada tillsammans med syrran i den underbart vackra sjön i närheten av hennes hem. Hur det än blir så tror jag på en underbar sommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar