tisdag 29 september 2009

Mediciner hit och mediciner dit

Idag kunde jag lika gärna låtit bli att ta min vakenhetstablett för den har inte gjort någon skillnad. Jag har varit relativt pigg och alert hela förmiddagen men nu fram på eftermiddagen lite sömnig - och nu när jag är hemma känns det som att det är dags att sova. Men jag ska försöka att inte göra det. Känns det likadant imorgon eftermiddag kommer jag nog ta en tupplur efter jobbet.

På lördag höjs dosen till två tabletter och jag kan leva med den här äckliga huvudvärken. Jag känner nu hur den börjar smyga sig på, den sitter precis bakom ögonlocken och framtill på hjässan och bara väntar på att få slå till med full kraft. Jag funderar på att ta ett par värktabletter i förebyggande syfte, men samtidigt så vill jag ju helst slippa ta en massa mediciner för att jag tar andra mediciner.

Biverkningar är verkligen inget skoj och ännu mindre skoj blir det när man är tvungen att ta värktabletter för att bli av med dem. Det är ju samma som när jag tar min bromsmedicin, då tar jag värktabletter i förebyggande syfte eftersom jag fortfarande kan få feber och värk. Men på det stora hela tycker jag ändå det funkar bra med bromsmedicinen, och jag har bara haft ett fåtal skov de sista två åren.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar