söndag 17 maj 2009

Man tager vad man haver

Idag blir det en sådan där matdag då lite allt möjligt från kylskåpet och skafferiet åker med i grytan. Eftersom jag nästan enbart äter kyckling och bacon (det är lättast så när man lagar mat till en), så blir dessa två av huvudingeridenserna även idag hade jag tänkt. Baconlindade kycklingfiléer fyllda med vitlökssmör, serverade med tagliatelle och eventuellt med en tillhörande senapssås - har inte bestämt mig ännu.

I vanliga fall är jag alldeles för lat för att orka laga mat till mig själv. Lat och, ja, faktiskt så är det hemskt trist att laga mat ensam, äta mat ensam, ställa sin ensamma lilla tallrik i diskmaskinen och så vidare. Så jag äter lunch på jobbet och smörgåsar hemma på kvällen. Men de gånger jag faktiskt ställer mig och lagar mat så får det gärna vara något smarrigt - och oftast blir det "tager vad man haver" måltider.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar