lördag 10 mars 2012

Datorexperten på fortsatta äventyr

Uppenbarligen dog jag inte av en elektrisk stöt men inte hjälpte det att plocka ur CMOS batteriet ur datorn heller. Eller ja, inte helt sant eftersom exakt det jag ville hände och mina BIOS återställdes men problemet med datorn löstes inte. Däremot fick jag ställa in tid och datum igen innan datorn återigen stängde av sig själv, den äckliga lilla burken.

Idag har jag istället försökt mig på att göra en återställning till fabriksinställningar men tyvärr fungerar inte det heller och enligt ett minnesdiagnostiskt verktyg jag körde kan hårddisken inte längre kännas av. Jag har kollat upp möjligheten att kontakta tillverkarens kundservice bara för att inse att de inte har någon jävla kundservice att kontakta.

Är det meningen att jag ska ta med datorn till återförsäljaren nu eller vad? Jag blir så trött på hela skiten och det är inte ens två år sedan jag köpte datorn. Jag har kommit så långt jag kan i att försöka fixa problemet på egen hand, all information jag hittar nu är samma som jag redan läst (och försökt) men ingenting verkar fungera. Blir så trött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar