söndag 14 juni 2009

Tjejiga grejer

Ibland kan jag vara en sådan tjej, alldeles... tjejig. Som när jag ska duscha. Ja, jag vet att det finns de som är långt värre än vad jag är, med tända ljus och ett glas vin och avkopplande musik medan de badar. Personligen tycker jag det är rätt så vidrigt att sitta i ett kar med sina egna bakterier som simmar runt istället för att bli ren. Därför fördrar jag en dusch men väl i duschen så är det lyxiga duschcremér för hela slanten.

För att inte tala om hela processen efter att jag blivit torr och det är dags för lotion och ansiktskräm och min helt fantastiska anti-väx lotion som jag smörjer in på benen så att det inte ska bildas stubb lika fort efter att jag rakat dem. Mm, jag vet, det är väldigt sexigt att prata om stubb. Senare när håret är lite torrare ska det borstas och tvingas in i någon slags frisyr som sedan får torka och imorgon är det bara att kamma till.

Ja, det är fritt fram för alla er med omöjligt hår att bli avundsjuka nu, jag har absolut inga som helst problem med mitt hår och har aldrig haft. Eller ja, någon enstaka gång när det lockar sig åt fel håll, men oftast stiger jag upp på morgonen och drar en hårborste genom det och sedan är jag klar att gå - även om jag i ärlighetens namn allt som oftast sätter upp håret. Fast det var ju inte riktigt poängen... vad nu den var.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar