onsdag 17 juni 2009

Vadå handikappad?

Det är en sak jag börjat störa mig på, nämligen NHR, eller snarare vad förkortningen står för; Neurologiskt Handikappades Riksförbund. Men jag är inte handikappad och faktum är att jag känner mig en smula avtänd av den här beteckningen. Inte för att det är anledningen till att jag inte är medlem, jag är helt enkelt inte en föreningsmänniska - om det nu inte är ett nödvändigt ont, såsom att vara medlem i Hyresgärsföreningen.

4 kommentarer:

  1. Jag håller helt med. Inget ont om NHR, men i nuläget känns det väldigt främmande att gå med. En MS-förening skulle jag däremot överväga att gå med i, men det tycks inte finnas någon i Sverige.

    SvaraRadera
  2. Håller med också, vill inte direkt säga att jag är handikappad, förutom när jag retas med min syster.. ;)
    Skämt åsido, jag håller med blondinpappa, skulle finnas en ms-förening, skulle kännas bättre.

    SvaraRadera
  3. Jag vill inte heller se mig som handikappad men jag är medlem i flera föreningar och jag ÄR en föreningsmänniska som älskar att göra saker för andra och ha kul:)

    Ms förening vore jättebra.

    Vill ni ha en så starta en vet ja!!


    Zanna

    SvaraRadera
  4. Vad känsliga man var här då ;-) Jag är med i NHR, först var det för att bidra med en slant. Men snart upptäckte jag att det var ganska bra ändå! Får massa information och nu har jag fått en inbjudan till en MS-helg som jag och sambon ska iväg på. JAg har inte ens tänkt på "handikappsdelen", beror kanske på vad man lägger för värdering i handikappad? Våra barn har födoämnesallergier och vi ser det som ett handikapp, så för oss är inte ett handikapp nödvändigtvis något jätteallvarligt. Ha det gott!

    SvaraRadera