måndag 1 juni 2009

Underbara sommarvärme

Det är varmt, nästan olidligt varmt - och jag älskar det! Ju varmare desto bättre, en riktigt torr het dag och jag är i sjunde himlen. Visst blir man slö av värmen, men det blir alla, det är så det ska vara. Men allting annat känns fantastiskt, det är som om jag inte ens har MS när det är så här varmt. Jag känner knappt ens av känselbortfallet i vänsterarmen, det som jag är så medveten om under resten av året.

Jag hoppas värmen håller i sig länge nu, ja, hela långa sommaren men allra helst de närmaste veckorna innan semestern börjar och jag åker till Spanien. På torsdag ska jag fika med ett helt gäng MS:are vilket jag ser fram emot,nästa vecka på tisdag har vi drop-in för föräldrarna under dagen för att de ska få se vad vi arbetat med udner året, och veckan efter det är det midsommarfirande med dans runt stången.

Men just nu ska jag bege mig ut på balkongen dit solen precis har nått och sträcka ut mig i solstolen. Jag hoppas få lite färg innan resan till Spanien så att jag slipper bränna mig redan första dagen och även om jag är ute varje dag på jobbet så blir det inte riktigt samma sak efetrsom man inte direkt springer omkring med bar överkropp ute på gården. Nu blir det solning för hela slanten, och kanske en bra bok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar