måndag 28 november 2011

Meh!

Igår mådde jag nästan oförskämt bra när jag åkte hem från Göteborg, jag satt mittemot två skitsnygga killar på tåget och när jag kom hem unnade jag mig en pizza till middag. Jag var visserligen trött på kvällen men inte mer än man kan förvänta sig efter en lång dag med kompisen och brorsan och jag gick och la mig i alldeles lagom tid för att sova (nästan) åtta timmar meneftersom jag i vanliga fall bara behöver ungefär sex timmars sömn på en natt så tyckte jag att det där "nästan" inte var så mycket att krångla med.
 
Tyvärr vaknade jag tidigt i morse och hade både feber och ont i hela kroppen, ända nere i från tårna och upp till huvudet, jag tror till och med ögonen värkte då i morse. Jag blev tvungen att ringa och sjukanmäla mig, ta ett par tabletter och sedan somna om i ett par timmar innan jag orkade att ens tänka på att släpa mig ur sängen. Under dagen har huvudvärken kommit och gått medan febern har varit relativt konstant och det har börjat göra ont i halsen så där som jag hatar. Imorgon ska jag gå till vårdcentralen för halsont brukar betyda halsfluss.

Sist gång jag var på vårdcentralen för halsont var det inte halsfluss men gången innan och gången innan det. Det har gått så långt att jag tycker det är normalt att äta pencillin även om jag hatar det och allting smakar mögel. Förhoppningsvis är det inte halsfluss den här gången heller och jag kan vara tillbaka på jobbet på onsdag. Just nu ska jag laga lite mat som jag sedan ska försöka äta, som tur är går det fortfarande att svälja utan att det gör alltför ont. Kanske till imorgon har febern och halsontet försvunnit helt.

1 kommentar:

  1. Hoppas det inte är halsfluss och att du känner dig pigg och kry i morgon!

    SvaraRadera