söndag 29 november 2009

Härligt!

Är nu hemma från min promenad med syskonen. Vi var ute i en och en halv timma men någonstans halvvägs så stoppade brorsans stegräknare så vi vet inte riktigt hur många steg vi gick - och jag hade glömt min stegräknare hemma. Sammanräknat det vi gått innan stegräknaren la av och det vi gick efter att vi upptäckte detta, så gick vi 1,3 mil, gick ca 6000 steg (kan det stämma?) och brände 2500 kalorier. Det känns jätteskönt!

4 kommentarer:

  1. 6 km/h är en rätt bra promenadtakt, så går man 13 kilometer i rask takt tar det nog åtminstone två timmar.

    10000 steg sägs vara cirka 7,5 km så ni gick nog betydligt mer än 6000 steg.

    SvaraRadera
  2. Vad duktig du är Anne, önskar jag hade samma motivation....har bara kalasat hela helgen och knappt rört mig nåt. Det gäller ju att få en spark därbak, sen är det ju alltid trevligt med promenadvänner:)

    SvaraRadera
  3. Bra jobbat Anne!! Ska du kanske ställa upp i Kraftprovet nästa år? ;)

    SvaraRadera
  4. Blondinpappa - Vi höll rätt bra takt också är det rätt så platt hela vägen så det blev jämn och bra takt. Tyckte också det borde vara mer än 6000 steg eftersom jag gått 4000 steg på ca 20 minuter.

    Jenny - Sällskap på promenaden är jätteviktigt. Skulle nog inte ge mig ut på egen hand, i alla fall inte nu på hösten/vintern när det är grått och trist ute och mysigare att stanna inne.

    Daniel - Haha, det vore väl nått det. Men jag ska nog ta det ett steg i taget. Just nu är målet att fortsätta så här. Men det kommer nog fler mål längre fram. Kanske jag också springer maraton om ett par år.

    SvaraRadera