söndag 15 november 2009

Smyckesparty och biverkningar

Idag ska jag på smyckesparty hos en kollega. Det ska bli kul och jag ser fram emot det. I övrigt är det en rätt tråkig dag, grått och trist och det regnar. Mår lite halvdåligt, lite rastlös och orolig i kroppen, vilket antagligen beror på mina piller och det faktum att jag inte har något att distrahera mig med. När jag är på jobbet hinner jag inte riktigt tänka på den, den ligger liksom i bakgrunden och kommer aldrig riktigt fram.

Jag väntar fortfarande på att den känslan ska försvinna, tillsammans med resten av biverkningarna jag får av tabletterna. Huvudvärken har gett med sig och jag har bara ont i huvudet en eller två dagar i veckan. Magen är fortfarande kass men inte lika mycket och jag springer på toaletten ungefär tjugo gånger om dagen eftersom det trycker på så hiskeligt. Märker även att jag ibland får hjärtklappning så det dunkar i bröstkorgen.

Jag vet att jag inte borde läsa bipacksedelen för då lär jag väl få för mig att jag har alla möjliga konstiga biverkningar, men efter att ha tagit tabletterna i någon månad nu så tänkte jag att det var på tiden. Så här kommer listan; huvudvärk, hjärtklappning, muntorrhet, nervositet, insomningssvårigheter (ibland), oro, humörsvängningar (vilket jag ber om ursäkt för), samt tätare trängningar. Man blir ju matt bara av att tänka på det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar