måndag 23 november 2009

Ointressant

Den sitter där, precis bakom ögonen. Den pulserar, spränger, bultar och värker. Den gör mig svag i kroppen och illamående. Det är inte riktigt som migrän men det är väldigt nära och allting runt mig börjar liksom pressa in på mig, ljudet från datorn, ljuset från lamporna, det lilla draget bakom ryggen på mig. Det är väldigt tröttsamt och jag tänker snart gå och lägga mig för imorgon ska det bli jobb - vilket det inte blev idag.

Var hemma eftersom jag inte somnade förrän klockan var ungefär sex imorse. Hade nervvärk och brännande fötter hela natten, kändes som att någon lagt bandage runt fot- och handleder och drog ut så hårt det bara gick. Jag försökte somna men det gick bara inte så till sist la jag mig för att läsa en stund tills jag började bli trött, skickade iväg ett SMS till en kollega att jag skulle stanna hemma och släckte lampan.

Sedan tog det nästan två timmar innan jag somnade ändå men det gick till sist, antagligen av ren utmattning och jag sov tills klockan var ungefär tolv. Var fortfarande väldigt trött men insåg att jag inte kunde sova längre för så skulle jag aldrig somna ikväll. Nu sitter jag här och är inte ens lite trött även om jag försöker lura kroppen att tro det genom att gäspa. Vet inte om det kommer funka, men försöka duger ju.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar