måndag 12 oktober 2009

Hur var det nu då?

Efter mer än två veckor har jag nu äntligen fått mitt läkarintyg. Blev tvungen att ringa i slutet av förra veckan för att fråga varför det inte dykt upp men tydligen skulle det redan varit ivägskickat. Men eftersom jag inte fått något intyg så skickades det igen och när jag kom hem från jobbet idag så låg det och väntade på hallmattan. så nu ska jag skicka iväg det, men jag blir lite osäker på hur det är jag ska göra...

Jag vill minnas att sist gång jag skulle fortsätta min sjukskrivning så skickade jag bara iväg intyget. Är det någon som vet? Alltid förr har jag vetat exakt hur allting ska göras, har jag gjort något en gång så sitter det som berget sedan. Men numera är det inte lika säkert att jag minns hur saker fungerar. Jag antar att det beror på mina kognitiva problem, minnet sviker och för min del så är det minst lika jobbigt som tröttheten.

Jag har ju alltid varit den som kommit ihåg allt, som snabbt snappat upp instruktioner och vägbeskrivningar. Med några korta stödord och minnesanteckningar har jag kunnat hålla långa tal. Nu är det inte alls lika säkert att jag minns vad de där stödorden står för, jag snubblar på ord och hakar upp mig, upprepar mig och känner mig dum. Det är frustrerande för inte bara känner jag mig dum, det känns som att andra också tycker det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar