fredag 2 oktober 2009

Jag är så gangster, va

Jag har börjat lyssna på Eminem igen, efter att inte ha lyssnat på honom på säkert fem, sex år. Säg vad man vill om rap och rappare, men jag gillar Eminem, han är ärlig och det handlar inte enbart om pengar, sex och tjejer. De flesta rappare är så sexfixerade att det blir löjligt, lika löjligt som "mjukis"-rappare som Will Smith vars låtar lika gärna skulle kunnat ha skrivits av Beach Boys. Nej, tack säger jag, ge mig hellre lite ärlighet.

2 kommentarer:

  1. Eminem är suverän, trots att jag är värsta death metal gubben i vanliga fall brukar jag "gangsta" till mig lite med 50 cent, Eminem samt de inte lika gangsteraktiga svenskarna Petter och Timbuktu.. :-)
    Kul att läsa lite av en Tröllhättebo, flyttade därifrån för ganska exakt 10 år sedan men är allt som oftast där och hälsar på.. Blir inte så mycket Butler's, Swania eller vad ställena heter nu för tiden dock..

    SvaraRadera
  2. Förresten? Jag ser varken David Bowie eller Rush i din sidospalt "kommer ur högtalarna"?? Jag förstår ingenting, de måste ju ha trillat bort bara, för det kan ju inte vara så att du helt enkelt inte skrivit dit dem ELLER? ;-)

    SvaraRadera