lördag 31 december 2011

Intensiv sista dag

Jag har mycket att göra så här sista dagen på året och i förberedelse inför kvällens nyårsfirande hemma hos min syster och svåger. Tyvärr sprack mitt tidsschema eftersom jag vaknade mitt i natten av begynnande magkatarr. Som tur var kunde jag ta en tablett och palla upp alla kuddarna så att jag kunde sitta upp. Ont hade jag visserligen men inte på långa vägar lika hemskt som det brukar vara och efter ett par timmar kunde jag äntligen somna om igen.

Det betyder dock att jag rullade ur sängen för mindre än en halvtimma sedan och nu petar jag försiktigt i mig lite frukost bestående av smörgås och yoghurt, inget som kan reta upp magen igen. Förhoppningsvis ska jag hinna träna idag också innan jag måste hoppa in i duschen och börja göra mig iordning. Jag blir hämtad redasn klockan fem så att jag kan följa med syrran hem och hjälpa henne med de sista förberedelserna innan resten av gästerna dyker upp.

1 kommentar:

  1. Jag ska vara hos min väninna klockan fem och vi ska ordna nyårsmiddagen tillsammans. Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!

    SvaraRadera