måndag 12 december 2011

Julbord och annat smått och gott

I dag hade vi kvällsmöte men till skillnad från hur de i vanliga fall ser ut med mycket information och arbete, så bjöds vi ikväll på julbord på ett hotell i grannstaden. Det hela började med en förrättsbuffé med diverse kalla rätter så som julskinka, sill och ägg, sedan fortsatte det med en varmrätt (potatiskaka, fläskfilé och rödvinssås) och kvällen avslutades med dessertbuffé, Lucia-tåg bestående av tre förskolechefer och julklappsutdelning. Vid hemgång var jag nöjd, glad och framför allt proppmätt.

Imorgon ska jag börja lite tidigare än vad som står på schemat efetrsom vi ska fira Lucia med barnen och deras föräldrar och det vill jag ju inte missa. Barnen ska lussa på morgonen och sedan bjuder vi som vanligt på grötfrukost och pepparkakor innan föräldrarna går och vi fortsätter vår dag i (förhoppningsvis) lugn och ro. Onsdag och torsdag förmiddag ska ägnas åt julpyssel när vi går runt till varandras avdelningar, varje avdelning har sitt eget pyssel men den bästa är så klart där man får göra pappersstrutar och fylla med julgodis.

Fredag blir en jämförelsevis lugn dag även om jag och min ena kollega ska sitta och planera på förmiddagen (om vi kan) och sedan hoppas jag att jag kan gå hem lite tidigare på eftermiddagen så att jag hinner hem och vila en stund innan min bästa vän från Göteborg dyker upp på kvällen för att tillbringa helgen med mig. På lördag ska vi hinna med att handla mat för på kvällen kommer hela familjen hit; mamma, syster, svåger och bror, och jag ska bjuda på middag. Inte trerätters men väl tvårätters, och trevlig samvaro så klart.

1 kommentar: