torsdag 22 september 2011

Bröst eller hjärna?

En tanke slog mig igår medan jag bläddrade i mitt bloggarkiv och insåg hur många inlägg jag faktiskt skrivit under de senaste två och ett halvt året, det har blivit mer än 760 inlägg hittills och jag har inga planer på att sluta skriva för som jag nämnt förut är det ett jättebra sätt att hålla reda på min vardag, ventilera min oro, delge mina förbannade tankar om diverse nyhetsartiklar och insändare, och nu den senaste månaden även försöka göra någon slags sammanställning av vad multipel skleros och de olika MS-relaterade symptomen innebär.

TuttisSlampusMaximus?
Det som slog mig när jag såg alla dessa inlägg jag gjort var bristen på kommentarer, inte eftersom jag är i desperat behov av bekräftelse utan eftersom jag ser hur inlägg på bloggar skrivna av BlonderadeBimboBruttan och TuttisSlampusMaximus får några hundra kommentarer om dagen. Jag vet att jag ondgjort mig över det här förut men jag är faktiskt lite oroad av det faktum att svenska folket är så besatta av dessa ytliga tjejer. Jag har inget emot att folk visar brösten eller leker fjortis (se bilden) men skulle det skada dem att faktiskt ha en intelligent tanke i sina huvuden...? Nu när jag tänker efter så kanske det faktiskt skulle det och då skulle vi ha plastiga tuttar och lösögonfransar liggande överallt när deras huvuden eploderar av ansträngningen.


Låter det som att jag är bitter och avundsjuk? Jag får en känsla av att det nog gör det och om jag förnekar det nu så kommer det bara låta falskt så jag låter bli. Faktum är att jag inte skulle ha något emot om mina tuttar satt lite snyggare men om valet stod mellan bröst eller hjärna så skulle jag välja hjärnan varje gång. Det kan inte vara känslomässigt hälsosamt att vara så utseendefixerad. Jag undrar om alla dessa tjejer är så blåsta som de verkar eller om de bara gör sig till eftersom de liksom jag upptäckt att stora tuttar och putande läppar säljer.

1 kommentar:

  1. Eftersom jag helt skamlöst ÄR i desperat behov av bekräftelse har jag tänkt lite på samma sak. Visst säljer stora tuttar och putande läppar, men framför allt säljer provokation. Om man skriver något smart så nickar folk för sig själva och håller med, om man skriver något korkat så fylls kommentarfältet med haters, antihaters, troll och kontratroll. Hela positiv-förstärkning-grejen går åt helvete.

    Men jag får hellre en smart kommentar än hundra dumma.

    SvaraRadera