söndag 8 februari 2009

Någon att komma hem till

Det är så skönt att vara hemma igen. Har haft en jättetrevlig helg med massor av roligt sällskap, god mat och bra underhållning, men nu är det skönt att bara ta det lugnt i sin egen lägenhet, med sina egna saker och framför allt sin egen säng. Har sovit två nätter i en tältsäng som sviktar mer än en hängmatta och har träningsvärk i rumpan och baksidan av låren. Inatt komme jag sova gott i en riktig säng med en underbart hård madrass.

Imorgon är det tillbaka till jobbet igen, vilket jag ser fram emot. Fick sådan hemlängtan i fredgas kväll efter att jag kommit ner till Göteborg. Inte för att jag ville hem utan för att jag saknade jobbet. Märkligt, jag vet, men så var det. Det beror nog mycke på att just nu är det det enda jag har att längta hem till. Att vara singel och bo ensam, även om det är med tre katter, ger ju inte mycket utrymme för att längta hem till någon.

Har beklagat mig lite smått i helgen till Tez, om att vilja ha en pojkvän. Jag saknar det något fruktansvärt. Någon att komma hem till, någon att kramas med och sova bredvid. Ibland känns min säng väldigt stor och ödsligt tom. Det vore så skönt att kunna sträcka sig ut efter en annan varm kropp mitt i natten, att få vakna upp bredvid någon annan. Jag saknar den närheten, jag saknar att ha någon, någon särskild...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar