tisdag 10 maj 2011

Folk borde skjutas

De säger att vi behöver skjuta av fler vargar, stora och farliga vargar som drar in i tättbefolkade områden och attackerar stackars försvarslösa kvinnor med barnvagn. Nu har det hänt igen, Expressen skriver om en stackars försvarslös man som attackerades när han gjorde något så oskyldigt som att gå ut och hämta morgontidningen, en skräckslagen människa mot denna skogens best, ett blodtörstigt monster redo att sätta tänderna i den stackars mannen.

Eller... så kan det helt enkelt vara så att mannen bodde i en liten byhåla där det enligt Wikipedia finns "en kyrka, en skola och en idrottshall. Det har även funnits en affär med bensinmack men den är nu nerlagd
", vilket torde betyda att det är en jävligt liten by, men eftersom det inte vore lika intressant så ser man i media till att alltid nämna Norrtälje, bara så att läsaren ska få känslan av att det springer vargar lösa på Norrtäljes gator och torg.

En annan sak media är duktiga på är att utesluta detaljer förräns på slutet, eller att endast snudda vid dessa detaljer så att alla idioter som inte har minsta djur-vett, kan bli redigt upprörda över hur dessa hemska vargar tillåts attackera människor, till och med små spädbarn, gång på gång. Eftersom dessa individer inte verkar ha förstått att vargen är ett hunddjur som ser andra hundar som rivaler, så kanske man inte ska vara alltför hård mot dem.

Jag föreslår att istället för att skjuta dem utan pardon, så kan avlivningen utföras i sömnen så att de slipper lida. Sedan kan resten av oss, vi som faktiskt uppmärksammade i Expressens artikel, att mannen med morgontidningen hade hunden med sig när han hämtade tidningen och att vargen till slut gav upp sitt trampande fram och tillbaka när killen skrek och kastade saker efter den. Hade det inte varit för hunden hade vargen antagligen gett upp långt tidigare.

Samma sak med kvinnan som påstod att en varg attackerat hennes barnvagn och sedan släpat med hennes hund in i skogen. Ja, detaljerna om hunden kom ju så klart lite senare i artikeln om jag minns rätt, hunden som skulle försvara sin människa och vargen som försvarade sitt revir, två hunddjur där den ena helt enkelt råkade vara större och starkare än den andra och den stackars okopplade hunden fick sätta livet till.

Lyckligtvis så verkar det ju som att den senaste så kallade vargattacken inte ledde till ett annat oskyldigt djurs död, efetrsom ägaren i det här fallet faktiskt hade vett på att hålla kvar hunden vid sin sida. Annars hade vi onekligen fått läsa ytterligare en artikel om hur den stackars lilla människan blev attackerad av den fruktade besten och fick se sin lilla voffsing mördad framför sina ögon. Fast vargmördarna önskar säkert att han släppt hunden direkt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar