fredag 24 april 2009

Fredagsmys för en

Tycker ni det låter sorgligt? Det är det inte. Jag vispade ihop lite chokladpudding och åt den kall och god direkt från kylskåpet medan jag tittade på några avsnitt av That '70s Show och bara njöt av lugnet. Fredagar är verkligen heliga, vad man än har gjort under veckan så är det ändå något speciellt med just fredagen. Till och med jag som varit sjuk och hemma hela veckan, njuter i fulla drag av denna underbara dag.

Jag menar, lördag och söndag i all ära när man får vara hemma hela dagen, men just på fredag så vet man att arbetsveckan är slut och att man verkligen får slappa hela kvällen med god mat och utan att göra ett endaste dugg. Resten av helgen vet jag delvis vad som kommer hända. Antagligen blir det en sväng till Bike-dagarna imorgon lördag, efetrsom brorsan och hans kompis ska dit och kolla på motorcyklar.

På söndag ska jag ut på landet! Ska hem till Sandra på lite smyckesparty, vilket jag ser fram emot. Inte bara är det en kul grej, jag får dessutom umgås med några av mina kära kollegor som jag inte fått träffa på hela veckan. Jag vet att jag klagat på det hela veckan nu, men det är verkligen helt värdelöst att vara förkyld. Jag vill bara bli frisk och aldrig igen behöva se en pappersnäsduk eller höra pipandet i bröstkorgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar