tisdag 14 april 2009

Nya leksaker

I vanliga fall när det ringer telefonförsäljare brukar jag säga "nej, tack" och "jag är inte instresseard", men nu har jag faktiskt köpt något som egentligen är totalt onödigt - beroende på hur man ser det. Det är onödigt eftersom jag redan har en, om än av ett annat märke, men kanske inte så onödigt efetrsom jag använder den jag har ofta och dessutom så börjar det bli dags att köpa nya delar till den ändå.

Så kanske är det här inte så dumt i alla fall och det verkade som ett bra erbjudande - och dessutom så lät jag mig "luras" av att försäljaren inte försökte tvinga skiten på mig. I vanliga fall säger de ens namn tretusen gånger på två minuter och pratar som att saken redan är avgjord från stunden man lyfter på luren. Men inte den här gången, den här gången var det "om du väljer att ta del av vårt erbjudande".

Så nu har jag en sprillans ny rakhyvel på väg hem till mig i ett paket från Mystique, helt gratis - och som alla vet så är gratis gott. Ska testa grejerna och se vad jag tycker. Det verkade som ett riktigt bra erbjudande, man kunde lägga upp lite själv hur ofta och hur många nya blad man ville ha. Dessutom kunde man avsluta sitt abonnemang när som helst, utan bindningstid och det var ungefär där jag svarade ja.

Dessutom så är ju det här ett perfekt tillfälle, så här precis innan sommaren. Ska erkänna att jag slarvar lite under vinterhalvåret, kanske inbillar jag mig att lurvet håller mig varm eller något. Hur det än ligger till med den sake¨n så är mina ben allt annat än silkeslena under de kallare månaderna, utom kanske runt jul, nyår, min födelsedag och andra tillfällen för fest och nöjen när man vill vara hårlös.

1 kommentar:

  1. Känner igen mig i det du skriver! Konstigt nog tackade jag också ja till en telefonförsäljare idag. Dock ett annat erbjudande.

    SvaraRadera