tisdag 24 mars 2009

Magsjuka

Det är sant, Anne har fått magsjuka och mår alls inget vidare. Känner mig rätt så blek om nosen, kallsvettig och svag i hela kroppen. Har inte ätit något sedan jag kom hem från jobbet igår och det var vid lunchtid, så det kan ju förklara svaghetskänslan. Men jag tror jag ska vänta några timmar till innan jag vågar mig på att äta något. Bara för att vara på den säkra sidan, har ingen lust att bli av med allt igen.

Jag kunde definitivt ha blivit sjuk vid ett bättre tillfälle. Idag skulle jag nämligen haft både utvecklingssamtal med en förälder om ett av mina ansvarsbarn, samt haft lönesamtal med chefen i eftermiddag. Nu har jag i alla fall lämnat ett meddelande på chefens mobil om att det inte blir något samtal och pratade med min kollega i går kväll och hon ska säga till föräldern jag skulle ha samtal med att vi får boka om.

Nu tänker jag ägna resten av dagen att tycka synd om mig själv... eller ja, kanske resten av förmiddagen i alla fall. Dessutom tänker jag sukta efter mat. Eftersom jag är hungrig och faktiskt vill äta skulle jag tro att det är okej att göra det nu, men som sagt, jag vill helst inte chansa innan magen är helt återställd. Kanske hittar ett kex eller något som jag kan knapra på medan jag väntar på att få riktig frukost.

1 kommentar:

  1. Vad kul att du tittade in hos mig! Så klart får du länka mig, blir så glad att du gillar min blogg :-)
    Stackars dig! Kurera dig och krya på dig. Va synd att det blev just den här dagen..
    Kram

    SvaraRadera